Blatul de pandispan:
1. Albusurile si zaharul se bat spuma, se adauga galbenusurile, se mixaza pana cand compozitia devine pufoasa si zaharul se dizolva. La final, se adauga faina cernuta impreuna cu praful de copt si se amesteca incet.
2. Aluatul se coace la 180 de grade C, aproximativ 20-25 minute.
Stratul Tedi:
1. Se prepara budinca conform instructiunilor de pe ambalaj, inlocuind laptele cu suc. Budinca se omogenizeaza foarte bine (ca sa evitam cocoloasele) intr-un pahar cu suc, iar pe urma se toarna in sucul pus la fiert, amestecand. Cand budinca incepe sa se intareasca, o luam de pe foc.
2. Turnam repede peste budinca jeleul instant si amestecam ca sa se dizolve. Compozitia se toarna calda (nu fierbinte!) pe blatul de pandispan.
Stratul "spuma":
1. In 3/4 pahar de apa fierbinte se dizolva jeleul, se pune intr-un loc rece ca sa se intareasca si apoi se toarna in frisca preparata. Aceasta compozitie se aseaza pe stratul Tedi racit.
2. Pe deasupra se rade ciocolata.
Prajitura se tine cateva ore la frigider, apoi se serveste.