Scoala Sigurantei Tedi

Activităţile desfăşurate în cadrul Şcolii siguranţei Tedi continuă. De această dată, elevii de la Colegiul Național Emil Racoviță din capitală l-au primit cu mare bucurie pe Tedi şi au aflat multe informații utile privind siguranța lor.

În cadrul lecţiei demonstrative de vineri, 13 aprilie 2018, elevii înscrişi în campania Şcoala siguranţei Tedi au aflat cum să acţioneze atunci când sunt singuri acasă şi apar pericole precum: incendiu, scurgeri de gaz, cutremur.

Alături de colegii lor din ciclul primar şi de Tedi, ei au participat la o activitate interesantă care i-a avut ca principali protagonişti pe reprezentanţi ai Poliţiei Română şi specialişti ai Serviciului de Intervenție și Acțiuni Speciale, ai Serviciului Pirotehnic, ai Institutului Național de Criminalistică și ai Direcției Rutiere. Acestia au prezentat echipamentul din dotare, au oferit informații practice și interesante, spre încântarea celor mici şi au răspuns tuturor curiozităților copiilor.

Vezi si

 • STIRE

  START LA MISCARE

  "Start la miscare cu Tedi" este o campanie cu o puternica amprenta sociala pentru a constientiza importanta sportului si a miscarii fizice in dezvoltarea si sanatatea copiilor.
  DETALII →
 • STIRE

  Challenge #Tedimagic

  TEDI invita toti copiii la distractie si magie!!!
  DETALII →